rotating globe

BEST VIEWED WITH GOOGLE CHROME

text

Έπειτα από 35 χρόνια στη διπλωματική υπηρεσία και άλλα 4 στη δημόσια διοίκηση ,είμαι υποχρεωμένος να μοιραστώ με όλους τους σκεπτόμενους συμπολίτες μου ,που "ψάχνονται" όπως και εγώ ,προβληματισμούς που πήραν απάντηση ή έμειναν σκόπιμα αναπάντητοι. Η ανάρτηση των βιβλίων μου αναφέρεται σε πληροφορίες και βιωματικές εμπειρίες, που ενδιαφέρουν τομείς της στρατηγικής.


Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

ΤΟ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

Πηγή: Ελισσάβετ Φεργάδη

 Επίσης αναρτήθηκε και το τέταρτο κεφάλαιο του βιβλίου "Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΡΙΣΗ " που έχει τον τίτλο ’’ ΤΟ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ’’. Στον πίνακα της χρονολογικής καταχώρησης των γεγονότων, φανερώνονται απροκάλυπτα και συνοπτικά, οι γεωπολιτικές συνέπειες των δυσπραγιών που προκάλεσε ‘’Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΡΙΣΗ’’. Το κεφάλαιο αφιερώνεται στα παιδιά μου και σε όλους εκείνους τους ‘’ψαγμένους’’, που ωστόσο δεν έχουν χρόνο να εντρυφήσουν στο εσωτερικό της ιστορικής συνέχειας της γνώσης. Για να διαβάσετε το κεφάλαιο πατήστε εδώ.

1 σχόλιο:

  1. Αγαπητέ Πρέσβυ
    Στους "ψαγμένους" που σας διαβάζουν μπορείτε να προσθέσετε και την αφεντιά μου. Η κοινωνία μας, ειδικά στην περίοδο αυτή που διανύει ο τόπος, χρειάζεταιένα σταθερό σημείο αναφοράς,μία πηγή προβληματισμού και σκέψης ταυτόχρονα νηφάλιας και θαρραλέας.Συνεχίστε την καλή δουλειά και προσφορά,βοηθώντας όλους εμάς που ψάχνουμε πηγές που δεν κυκλοφορούν στο "εμπόριο".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

SHARE THIS PAGE

Share/Bookmark