rotating globe

BEST VIEWED WITH GOOGLE CHROME

text

Έπειτα από 35 χρόνια στη διπλωματική υπηρεσία και άλλα 4 στη δημόσια διοίκηση ,είμαι υποχρεωμένος να μοιραστώ με όλους τους σκεπτόμενους συμπολίτες μου ,που "ψάχνονται" όπως και εγώ ,προβληματισμούς που πήραν απάντηση ή έμειναν σκόπιμα αναπάντητοι. Η ανάρτηση των βιβλίων μου αναφέρεται σε πληροφορίες και βιωματικές εμπειρίες, που ενδιαφέρουν τομείς της στρατηγικής.


Σάββατο 17 Απριλίου 2010

Το 3 κεφάλαιο, του βιβλίου ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ.

Σήμερα αναρτήθηκε το 3 κεφάλαιο, του βιβλίου ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ, με τον τίτλο ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ. Το περιεχόμενο του, αναφέρεται κατά τομείς, στη σημειολογία, της πολυμορφίας του ρόλου και της σημαντικότητας της Επικοινωνίας. Επίσης εξετάζεται, η στρατηγική πορεία της, μέσα στο χωροχρόνο, από γεωπολιτική και γεωστρατηγική οπτική.

2 σχόλια:

  1. Καλησπέρα Κύριε Πρέσβη,

    Θα ήθελα να σας ρωτήσω που θα μπορούσα να προμηθευτώ το βιβλίο σας; Το βρίσκω πολύ ενδιαφέρον και θα το ήθελα για την βιβλιοθήκη μου.

    Βασίλης Αυγερινός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προς κύριο Βασίλη Αυγερινό

    Θεωρώ ότι τα BLOGS αποτέλεσαν ήδη, μια κοσμοϊστορική δυναμική εξέλιξη, της Επικοινωνίας, παρότι πλέον ενοχλούν, έστω ευρισκόμενα ακόμα σε νηπιακή ανάπτυξη. Ο λόγος αυτός, ήταν η πρώτη αιτία που με έπεισε να αναρτούσα τη σειρά των βιβλίων που έγραψα, στο Διαδίκτυο, γιατί πρώτος εγώ ήθελα να τα διαβάσω με τους φίλους μου και τα παιδιά μου. Μακρινοί και άγνωστοι φίλοι θα γίνουν, όλοι όσοι θα επισκεφθούν το BLOG , για να μοιραστούν μαζί μου τις εμπειρίες και τις γνώσεις μου, στα φλέγοντα ζητήματα, ορισμένων , τομέων της στρατηγικής, που λόγω των πολλών και ειδικών ευκαιριών του επαγγέλματος μου, απόκτησα. Επέλεξα την ηλεκτρονική μορφή της δημοσιοποίησης αντί της έντυπης, γιατί ήθελα να παραμείνω ελεύθερος στις επιλογές, της αδάπανης ελεύθερης πρόσβασης. Αμοιβή μου θα είναι, η ικανοποίηση να λαβαίνω μηνύματα σαν το δικό σας, δεδομένου ότι, κάθε βιβλίο που έγραψα, το έκανα όχι για να κερδίσω χρήματα και ούτε για να γίνω γνωστός ή αναγνωρίσιμος. Αλλά μόνο και μόνο, γιατί είχα να πω κάτι που θα ενδιέφερε τους άλλους και τη συγκροτημένη συνέχεια της γνώσης. Επομένως, μπορείτε να κατεβάζετε μόνος σας τα κεφάλαια που αναρτώνται κατά τακτά χρονικά διαστήματα . Εάν σας λείψει κάποιο κεφάλαιο ,συμπληρώστε την φόρμα που υπάρχει στο κάτω μέρος της σελίδας , και εμείς θα σας το στείλουμε στο e-mail σας, όπως εξ άλλου αναφέρεται στην ανακοίνωση που ήδη αναρτήσαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

SHARE THIS PAGE

Share/Bookmark