rotating globe

BEST VIEWED WITH GOOGLE CHROME

text

Έπειτα από 35 χρόνια στη διπλωματική υπηρεσία και άλλα 4 στη δημόσια διοίκηση ,είμαι υποχρεωμένος να μοιραστώ με όλους τους σκεπτόμενους συμπολίτες μου ,που "ψάχνονται" όπως και εγώ ,προβληματισμούς που πήραν απάντηση ή έμειναν σκόπιμα αναπάντητοι. Η ανάρτηση των βιβλίων μου αναφέρεται σε πληροφορίες και βιωματικές εμπειρίες, που ενδιαφέρουν τομείς της στρατηγικής.


Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2010

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Τη προσεχή εβδομάδα αρχίζει η προετοιμασία ,της ανάρτησης της έρευνας μου «ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ» . Η έρευνα του βιβλίου, μου πήρε 4 χρόνια και ολοκληρώθηκε το 2008 στην Αβάνα της Κούβας. Από τότε μέχρι τώρα, απασχολήθηκα με την τεκμηρίωση της βιβλιογραφίας. Το βιβλίο εξετάζει πολυπρισματικά, την επικοινωνία από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα , σε όλη την έκταση της μέσα στο χωροχρόνο. Πιστεύω ότι έπειτα από 35 χρόνια στη διπλωματική υπηρεσία και άλλα 4 στη δημόσια διοίκηση ,είμαι υποχρεωμένος να μοιραστώ με όλους τους σκεπτόμενους συμπολίτες μου ,που "ψάχνονται" όπως και εγώ ,προβληματισμούς που πήραν απάντηση ή έμειναν σκόπιμα αναπάντητοι.

"Be not deceived :evil communications corrupt good manners"  (Holy Bible 15:32-33)

5 σχόλια:

  1. ΄Εχοντας γνώση της εγνωσμένης αξίας Σας και του "ειδικού βάρους" της προσωπικότητός Σας, των γνώσεων Σας, της ιδαιτέρου οξύνιας πολιτικής Σας σκέψης και της ευθυκρίσιας Σας, εκ βάθους ψυχής Σας εύχομαι, το παρών ιστολόγιο να επιτύχει τους στόχους για τους οποίους και δημιουργήθηκε και να γίνουμε όλοι εμείς, οι αναγνώστες του, μέτοχοι του δικόυ Σας πνεύματος.
    Καλή Επιτυχία
    ΄Ομηρος Φωτιάδης
    http://spynews-gr.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλέ μου πρέσβη,
    Καλώς ήρθες στη μπλογκογειτονιά για να καταθέσεις το καταστάλλαγμα της πείρας και παρατηρητικότητάς σου απο το καίριο πόστο, στο οποίο υπηρέτησες την πατρίδα.
    Πρέπει να σε συγχαρώ για το εκπληκτικά σχεδιασμένο σου μπλόγκ.
    Θα είμαστε σε ένα διαρκή διάλογο εφεξής.
    Είμαι ευτυχής που σε έχω γνωρίσει και περιμένω να ειδωθούμε σύντομα στην Ελλάδα.
    Με εκτίμηση και βαθειά φιλία
    Ιουστίνη Φραγκούλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αγαπητε κ πρεσβη,
    περιμενουμε επιτελους απο το στομα σασ την τρισδιαστατη αληθεια-οπωσ αρχκα σασ ειχα προτρεψει να το κανετε στην Αβανα-χωρισ περιστροφεσ κ δευτερογενη συμφεροντα με την πειρα κ τη σοφια που αποκτησατε απο την ετεροτητα των διαφορων ποστων που υπηρετησατε.
    Ειλικρινα καλη αρχη!
    ΙΜ Ασλανιδης
    Καθηγητης Οφθαλμολογιας Cornell New York
    Eπιστ Διευθυντης Εμμετρωπια Οφθαλμολογικου Κεντρου Κρητης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητε φίλε Ηλία,

    μας εχεις κεντρίσει το ενδιαφερον και αναμενουμε και τα υπολοιπα κεφαλαια καθως και το επομενο βιβλιο.
    Σ' ευχαριστω που μοιραζεσαι τοσο απλοχερα την γνωση των τοσων χρονων εμπειριας σου στα διαφορα μερη του κοσμου που εκτελεσες το καθηκον σου.

    Σ. Δαφερμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. agapite k presvi
    na min kourastite na mas enimeronete k na mas fotizete to kathimerino mas skotzadi pou toso epitidia kai organomena oloi oi ipoloipoi giro mas prospathoune na to epitinoune k na to diatirisoune sto diinekes.
    anonymos

    ΑπάντησηΔιαγραφή

SHARE THIS PAGE

Share/Bookmark